Retouren

Retouren

Onze oplossing voor webshop retouren ontzorgt

Het verwerken van retouren bij webshop logistiek is één van de lastigste onderdelen bij het runnen van een webshop en is vaak kostbaar door de wijze van aanleveren, extra handling, controles, administratieve rompslomp en telefoontjes die er gepleegd moeten worden om uw klant tevreden te houden. Dus is het voor uw klant van wezenlijk belang dat de webshop retouren efficiënt verwerkt worden. Bovendien wil uw klant dat dit snel en adequaat gebeurt.

Efficiënte afhandeling van retouren zorgt voor tevreden klanten

We zorgen ervoor dat door onze vakkundige medewerkers en software uw retouren efficiënt verwerkt worden en uw klant een tevreden klant is en blijft. Als er onverhoopt iets retour komt wordt het pakket zorgvuldig gecontroleerd en beoordeeld. De artikelen worden of direct terug de voorraad in geboekt of als manco/schade geboekt. Eventueel maken we bij de verwerking gebruik van barcodes. Hierdoor zijn we in staat zo goed als foutloos te werken. We streven tenslotte naar operational excellence. Hierdoor ontstaat een positief effect op uw werkkapitaalbeheer.


Real time inzicht in uw voorraad en order statussen zorgen voor gemak en overzicht

Wij ontvangen uw orders via diverse methodes maar de koppeling van uw webwinkel met onze software is de meest gangbare.  Via deze fulfilment software volgt u 24/7 de status van uw retouren en hoe de verwerking vordert. Onze medewerkers zorgen ervoor dat alles gecontroleerd wordt en voldoen aan de voorwaarden die we met u hebben opgesteld. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Het hele proces is stap voor stap te volgen.